Салат "Цезар" з грудинкою курчати
Салат "Цезар" з грудинкою курчати
280 г
Грудинка курчати в хоспері, бекон, мікс салатного листя, помідор, пармезан, перепелині яйця, соус "Цезар", чіпси з фунчози
175 ₴

Все геніальне - достатньо просте, так було і з історією популярного салату «Цезар». Якщо ви думаєте, що названий він в честь знаменитого полководця, то помиляєтеся, вперше приготував його кухар і власник невеликого ресторану в США - Цезар Кардіні.

В один з вечорів практично всі інгредієнти з основного меню закінчилися, так прийшло рішення зібрати всі залишки продуктів, включити фантазію і створити щось смачне і нове. Ось так і з'явився салат «Цезар», який тепер присутній фактично в кожному меню закладу.

У нас він теж є і користується неабиякою популярністю серед відвідувачів, адже головний його інгредієнт - любов під час приготування. До речі, ще ми трохи змінили його класичний склад і через це він перевершив сам себе: ніжна грудинка курчати в хоспері, бекон, зелень, овочі, перепелині яйця і наша хрустка фішка - стріпси з фунчози. Це варто спробувати зараз і полюбити назавжди.