Олів'є з лососем власного копчення
Олів'є з лососем власного копчення
250 г
Копчений лосось, картопля, морква, яйце куряче, яйце перепелине, свіжий огірок, горошок, соус "Цезар"
197 ₴

Є класичний рецепт олів'є, який ми з вами готуємо на Новий рік, а є наш вдосконалений - з курячим філе, шинкою і соусом «Цезар». Це варіант ситного салату, який знайомий нам з самого дитинства.

Історія «Олів'є» почалася в радянські часи, і придумали його рецепт далеко не наше покоління, а французький кухар - Люсьєн ОЛІВ'Є, який працював в одному з ресторанів Москви. Найцікавіше, що закордоном його називають «Російський салат».

Раніше основний інгредієнт м'ясо - могли замінювати найрізноманітнішими продуктами, навіть рибою! Але ось соус обов'язково повинен бути на основі оливкового масла і яєчних жовтків. Не знаємо, як на рахунок риби, але ось куряче філе і шинка - відмінний варіант, який на ура підходить для відвареної картоплі і свіжого огірка. Рекомендуємо пробувати сучасні версії таких класичних рецептів, ніколи не знаєш, яке поєднання продуктів візьмуть в полон ваші смакові рецептори.