Фішкою грецького салату є сир - ФЕТА, його готують з овечого або козячого молока, цей сир досить солоний, тому салат практично не потребує додаткового підсолу.
А ще під час приготування не обійтися без особливої традиційної нарізки: ніхто в Греції не робить салат з подрібнених овочів, їх нарізають великими, досить «грубими» кубиками. А в самій Греції часто навіть не перемішують інгредієнти, а залишають це задоволення для самого відвідувача.
Кому сподобається класичний «Грецький» салат? Всім, хто любить свіжі овочі, поєднання фети і оливкового масла. Маслини і бальзамічний оцет додадуть салату пікантності і підкреслять смак і аромат овочів. До речі, це досить вітамінний набір, саме те, що треба при весняному авітамінозі.
«Грецький» ще ідеально підходить до м'яса і червоного вина, так що рекомендуємо замовити прямо зараз і насолодитися вечерею.