Рол Сяке Яки
Рол Сяке Яки
250 г
Рис, лосось, крем-сир, огірок, помідор, тобіка, зелена цибуля, кунжут
190 ₴

Японія - досить колоритна країна на поєднання найрізноманітніших, часом навіть екзотичних інгредієнтів у страві. Завдяки цій країні ми вже не уявляємо наше життя без ролів ... Або суші? Як правильно називати? Давайте розбиратися разом.

Роли і суші відрізняються технологією приготування і своїм виглядом. Роли - це «міні-рулетики» з найрізноманітнішою начинкою, а суші - це «міні-грудочки» збитого рису, на які обов'язково кладуть слайси сирої риби. Відмінності видно неозброєним поглядом, тепер дуже легко не заплутатися і відрізнити суші від ролів.

У нашому ресторані доступний до замовлення Рол Сяке Яки, в його складі трохи незвичне поєднання: рис, свіжий лосось, крем-сир, огірок, помідор і тобіко. Помідор так точно рідко зустрічається в ролах, а даремно, виходить дуже смачно.