Пісне меню ресторану LES розроблено шеф-кухарем, знаєте в чому його секрет? Воно абсолютно збалансоване, поживне і найголовніше - смачне! Його можна і потрібно обирати не тільки тим, хто дотримується посту, а й вегетаріанці сміливо можуть робити замовлення, адже різноманітність дійсно вражає.
Салат з кус-кусом, томатами і ароматними травами не тільки пробудить ваш апетит, але і підніме настрій. Кус-кус - це крупа, яка виготовляється саме з твердих сортів (пшениці, ячменю, рису або пшона). Батьківщиною вважається Марокко, там готують з нього традиційні страви.
До речі, ви знали, що саме ця крупа сприяє стабілізації водно-сольового балансу, зміцнює серцевий м'яз (містить калій) і сприяє схудненню. Адже кус-кус на 70% складається з вуглеводів, які необхідні для довгого відчуття насичення.
Ну а трави і помідори урізноманітнюють салат яскравими фарбами і наповнять неймовірним ароматом.