Знаємо, що серед наших гостей є багато любителів грибів, спеціально для вас ми додали в пісне меню "ГРИБНИЙ КОКОТ". Рекомендуємо замовляти його перед основною стравою, адже він вважається закускою.
Грибний кокот - досить низькокалорійна страва, але містить багато білка. У нашому ресторані його готують з глив, білих грибів та печериць. Ви вже уявили цей божественний аромат ?!
Гриби мають безліч корисних властивостей: завдяки вітаміну В і фолієвій кислоті, позитивно впливають на серцево-судинну і нервову системи. А саме ці види, з яких ми готуємо кокот, ще й легше всіх засвоюються нашим шлунково-кишковим трактом.
До речі, подача грибного кокоту - це окремий вид мистецтва, просто подивіться фото, нам здається, що аромат доноситься навіть через екран.