Червоний борщ з телятиною
Червоний борщ з телятиною
450 г
Подаємо зі сметаною, салом, бородинським хлібом та зеленою цибулею
120 ₴

Справжній червоний борщ з телятиною до вашого столу! Ресторан LES не міг позбавити такого задоволення і залишити гостей без традиційної української страви! Ми завжди готуємо його з особливою теплотою, щоб вийшов наваристим і домашнім.

Варимо борщ на бульйоні з телятини, в ній міститься багато корисних -макро і мікроелементів, а який аромат вона дає! Ну і далі все за планом: червоний буряк, капуста, цибуля та морква, додаємо до картоплі і м'яса, виходить насичений смак, яскравий червоний колір і головне - божественно смачно.

Без чого не асоціюється справжній український червоний борщ? Так, ви вгадали, без сала, цибулі та сметани. Всі ці компоненти ми подаємо разом з борщем і шматочками бородинского хліба.