Тальятелле з лососем і шпинатом
Тальятелле з лососем і шпинатом
330 г
Тальятелле шпинатові, філе лосося, пармезан, шпинат, біле вино, часник, вершки
194 ₴

Як не заплутатися у всіх різновидах італійської пасти? Правильно! Потрібно спробувати абсолютно всі і побачити, відчути різницю. З рестораном LES це досить просто, адже в нашому меню присутні найпопулярніші види, Тальятелле - одна з них.

Тальятелле - це тонкі, плоскі смужки яєчного тіста, які не повинні перевищувати ширину від 5 до 8 мм. Були винайдені і вперше приготовані для правителя Болоньї. Хоч і в подальшому Тальятелле вважалася їжею бідних, вперше ця страва з'явилася на весіллі дочки Джованні ІІ (ще в 1487 році, мабуть, найстаріший рецепт).

Звичайно, додаткові інгредієнти змінювалися, але незмінною залишилася основа, яка так популярна і донині у всьому світі. Ми вам обрали найсмачніше поєднання з пастою - шматочки лосося зі шпинатом. Ніжно, смачно і насичено, не варто боятися, що паста впливає на фігуру, ми готуємо її al dente, а це все змінює.