Те, що паста візитна картка Італії - є незаперечним фактом, приблизно 2,5 млн тонн виготовляється щорічно. Уявляєте, середньостатистичний житель Італії в рік з'їдає до 30 кг пасти! Ну тут позмагатися може тільки піца.
Фетучіні - це різновид пасти, вона відрізняється формою макаронного виробу, нагадуючи собою довгі, широкі макарони, схожі на локшину. Подейкують, що ця страва була створена італійським шеф-кухарем для своєї вагітної дружини, якій лікарі рекомендували їсти побільше масла.
Цей рецепт потрапив у США і там Фетучіні стала дуже популярною! А як можна не закохатися в ніжну пасту, з вершковим маслом, наповнену ароматом часнику, прянощів і шматочками курки і грибів ?! Паста дійсно насичує швидко, можна сміливо замовляти на обід, та й порції в ресторані LES завжди щедрі.