Фрікасе із кролика з грибами
Фрікасе із кролика з грибами
300 г
Кролик сувід, томлений з білими грибами, печерицями та гливами в вершках з додаванням томатів, пармезану, часнику і шпинату.
208 ₴

Назва страви вже звучить вишукано і витончено, от вміють же французи вигадувати і експериментувати на кухні. Ми вирішили вас теж пригостити цим надзвичайно ніжним смаком, а виходить він таким завдяки способу приготування.

Тільки уявіть: дієтичне біле м'ясо кролика нарізається невеликими шматочками, злегка обсмажується у вершковому маслі, щоб краще розкрити аромат, потім протушується у власному соці довгий час. В кінці додаються вершки, щоб остаточно і безповоротно пом'якшити м'ясо кролика, ну і, звичайно, - гриби, вони досконало доповнюють цю страву.

Саме так виходять ніжні шматочки м'яса кролика під соусом, що тануть у роті, з легким ароматом грибів. Чим доповнити, запитаєте ви? Для цієї страви в нашому меню є кілька гарнірів: рис з овочами, картопля і, звичайно ж, овочі на грилі.