Свинні реберця на вугіллі
Свинні реберця на вугіллі
330 г
Свинні реберця, мариновані з додаванням меду і кешью, подаються з солодким чилі соусом
195 ₴

Шукали по істині чоловічу страву? Тоді дозвольте собі насолодитися свинячими реберцями на вугіллі. У чому секрет найсмачніших реберець від шеф-кухарів ресторану LES? Перед смаженням ми маринуємо їх з додаванням меду і кеш'ю.

Потім дбайливо обсмажуємо в хоспері, підбираючи таку температуру, щоб усередині вони залишалися м'якими, соковитими, легко відвалювалися від кістки, а зовні - тішили око рум'яною і хрусткою скоринкою. Подаємо з солодким соусом чилі, виходить надзвичайно смачна композиція.

Зробіть собі справжнє свято - замовте реберця і забудьте про домашнє кулінарство хоч на день. До речі, картопля, свіжі або гриль-овочі, легкий салат - відмінний тандем до м'яса.