Запашний стейк зі свинячої шиї - улюблена їжа багатьох з нас на природі. А коли він виглядає не просто красивим і рум'яним, а й змушує закривати очі, коли ви кладете шматочок в рот - тоді це стейк точно з ресторану LES. Можна і вдома насолодитися смаком, не втрачаючи часу на підготовку, просто замовляйте доставку.
Саме вирізка зі свинячої шиї виходить досить ніжною, з хрусткою скоринкою, весь секрет в тому, що ця частина не пісна і не жирна, в ній все гармонійно. Готуємо стейк в хоспері, після нього такий же аромат, як і з багаття на природі.
Додайте до стейку зі свинячої вирізки улюблені овочі або гарнір (картопля, рис) і занурте шматочок м'яса в наш соус дорблю - саме так можна отримати найвищу насолоду.