Чому стейк з філе телятини часто називають «жіночим», а не «чоловічим»? Все логічно просто - ця частина теляти (ще називають філе-міньйон) є найбільш пісною, вирізають її з рухомої частини м'язів, це означає, що там немає ніяких прожилок і жиру.
Якщо приготувати правильно філе телятини в хоспері, то вийде не просто ароматний, досить соковитий шматок м'яса, а й джерело білків, вітамінів, які потрібні для організму людини. Приготувати телятину - досить складний процес, але наші шеф-кухарі вже точно знають всі секрети з м'ясом!
Що ви отримаєте в результаті? Дуже смачний стейк, який підкорить ваше серце. Неперевершений аромат вугілля, рум'яність зверху і соковитість всередині, ммммм, а як же розкривається смак з перцевим соусом. Дуже складно втриматися, варто замовити прямо зараз!