Тар тар з лосося
Тар тар з лосося
220 г
Лосось, авокадо, рукола, оливкова олія, пармезан, крем бальзамік, лимон, тости чіабатти
225 ₴

Тар тар увірвався до нас з Франції, саме там вперше почали готувати холодні закуски з сирого м'яса. Ми ж вам пропонуємо спробувати тар тар з лосося.

Лосось не просто смачна закуска на стіл, багато хто знає, що в цій рибі містяться Омега-3 і Омега-6, а вони як ніякі інші мікроелементи важливі для нашого організму і здоров'я. А чому б не поєднати смачне і корисне?

І не варто боятися, що сира риба принесе шкоду, її маринують за допомогою продуктів, які знезаражують і надають смаку. Хочете трохи зануритися в процес приготування?

Наші шеф-кухарі нарізають свіжий лосось маленькими кубиками, додають авокадо, пармезан, бальзамік, руколу, оливкову олію і лимон. А далі - вступає в справу презентація, все викласти обережно на тарілку і не забути про тонкі тости з чіабати.