Оселедець малосольний з теплою картоплею
Оселедець малосольний з теплою картоплею
280 г
Філе малосольного оселедця, тепла варена картопля, маринована цибуля, тости бородинского хліба, маслини
121 ₴

Часом хочеться чогось простого до столу, досить знайомого і по-домашньому смачного. Якщо ви в цей момент подумали про малосольного оселедця, то ми з вами на одній хвилі.

Маринувати рибу вперше почали в Нідерландах, щоб надовго зберегти її свіжість і придатність до вживання, але нам здається, що все коріння такого способу прийшли ще від предків, за часів рибальства та збирання.

У будь-якому випадку до нас дійшов рецепт такої простої, але смачної закуски, яка ще довгі роки буде популярна для великих і маленьких компаній друзів. А доповнили ми рибу теплою вареною картоплею, звичайно ж, з маринованою цибулею, хрусткими тостами з бородинского хліба і оливками.