Форшмак з грінками
Форшмак з грінками
230 г
Філе малосольною оселедця, свіже яблуко, куряче яйце, кримська цибуля, вершкове масло, перепелине яйце, грінки чіабатти
130 ₴

Що таке форшмак? Це страва єврейської кухні, яку готують на основі слабосоленого оселедця. Холодна закуска швидко завоювала свою увагу і в інших країнах - Україні, Німеччині, Польщі.

Подають її для пробудження апетиту, форшмак ідеально підходить не тільки до алкогольних напоїв, а й до основних страв з картоплею.

Ми користуємося класичним рецептом, в основі якого дрібно нарізані кубики слабосоленого оселедця, свіже яблуко, курячі та перепелині яйця, кримська цибуля і вершкове масло. Намащуйте форшмак на підсушені грінки чіабати і пориньте в цей цікавий єврейський смак.