Чорноморські мідії в сирно-вершковому соусі
Чорноморські мідії в сирно-вершковому соусі
500 г
Мідії, вершки, дорблю, пармезан, біле вино, цибуля, часник, грінки чіабатти
210 ₴

Мідії вживали в їжу більше 12 тисяч років тому, а в 13 столітті їх почали спеціально "вирощувати" і продавати. У наш час практично в кожному ресторанному меню є мідії, адже вони часто додаються в супи, піци, салати і просто готуються зі спеціями і під маринадом.

Якщо ви в пошуку нових смаків, оригінальних страв, яскравої подачі, то з мідіями в сирно-вершковому соусі точно потоваришують ваші смакові рецептори. Готуємо їх з додаванням сиру дорблю, пармезану, білого вина, трохи пряних спецій, хрусткі грінки чіабати. Нічого зайвого, але так смачно виходить.

До речі, мідії дуже корисні, це не просто морепродукт, це джерело білка, що легко засвоюється, вони низькокалорійні, багаті на вітаміни і мікроелементи, здатні поліпшити травлення. Саме той варіант гарячої закуски, який поєднує в собі смачне і корисне.